Despre noi

,Make it a room they will remember forever'

Povestea noastra

Povestea Bunny Boo a început in urma cu câțiva ani cand fetita mea era mica, când sa fiu mama era ceva nou, epuizant și minunat, când abia începusem să simt entuziasmul de a construi clipe magice alături de ea si frățiorul ei care a venit intre timp pe lume. Serile, dupa ce adormeau copiii, mă grăbeam la calculator sa caut cele mai sigure, deosebite și sănătoase lucruri pentru ei. 

Cu ce ne ocupam

Am ales branduri renumite din Statele Unite ale Americii, Australia, Regatul Unit, Belgia, Olanda, Germania, Spania si nu numai, branduri care se remarca prin produse unice, premiate la nivel international, moderne, inovative si de o calitate deosebita.

Misiune

Bunny Boo e despre suflet – atat despre sufletul meu, al mămicii care l-a creat - cat si despre sufletul vostru, al tuturor mamicilor, oglindit in fiecare cadou ales cu mult drag pentru puiutii nostri.

Viziune

Ne dorim ca de fiecare data cand o mamica ne viziteaza sa ii oferim nu doar ceea ce cauta, ci si multe solutii pe Blog despre cum sa isi faca viata mai usoara si mai distractiva in compania celor mici! Atunci cand ii stim in siguranta, in compania unei jucarii sigure și care le menține interesul, avem timp și pentru restul lucrurilor care ne așteaptă atenția.

Va mulțumim pentru ca sunteți aici si pentru ca faceți parte din poveste!

Cu bucurie, 

Cristina

Coș de cumpărături