You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare de 280 RON. Comenzile plasate de luni-vineri inainte de ora 14 se expediaza in aceeasi zi.

Bunny Boo - Magazin online pentru copii

  • Coșul este gol!

Despre Noi

Povestea Bunny Boo a inceput in urma cu ceva vreme cand serile, dupa ce adormeau copiii, ne grabeam la calculator sa cautam cele mai deosebite lucruri pentru ei. Este povestea noastra, a mamicilor, care ne dorim ca fiecare lucru pe care il daruim copilului nostru sa fie deosebit, inovativ si in acelasi timp util pentru etapa de varsta la care se afla.

Aici, pe Bunny Boo, nu veti gasi doar un simplu produs, ci multa grija, implicare ca tot ceea ce oferim sa fie minunat si de cea mai inalta calitate. De aceea, toti colaboratorii Bunny Boo au fost selectati in urma multor ani de munca, documentare si bineinteles, practica . Experienta de mama este una uimitoare si care ne defineste in tot ceea ce facem!

Am ales branduri renumite din Statele Unite ale Americii, Australia, Regatul Unit, Belgia, Spania si nu numai, branduri care se remarca prin produse unice, premiate la nivel international, moderne, inovative si de o calitate deosebita.

Bunny Boo e despre suflet – atat despre sufletul mamicii care l-a creat, cat si despre sufletul tuturor mamicilor, oglindit in fiecare cadou pregatit cu mult drag pentru puiutii nostri.

Ne dorim ca de fiecare data cand o mamica ne viziteaza sa ii oferim nu doar ceea ce cauta, ci si multe solutii pe Blog despre cum sa isi faca viata mai usoara si mai distractiva in compania celor mici!


Va asteptam cu mult drag pe www.bunnyboo.ro , un loc de poveste, unde suntem bucurosi sa va indrumam in alegerea produsului (cadoului) potrivit pentru voi!-