You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare de 280 RON. Comenzile plasate de luni-vineri inainte de ora 14 se expediaza in aceeasi zi.

Bunny Boo - Magazin online pentru copii

  • Coșul este gol!

Design Interior

Cauti inspiratie in decorul camerei si ai nevoie de un sfat? Fie ca pregatesti camera celui mic pentru venirea sa pe lume sau pur si simplu iti doresti un refresh in camera micutului tau, Bunny Boo ofera acum un serviciu de design interior.


Design interior Bunny Boo varianta 1


Video-consultanta cu designerul + Mood Board cu recomandari produse Bunny Boo creat de echipa AIO + Plan la scara cu amenajarea facuta
Este suficient sa ne trimiti un plan al camerei si sa programezi o intalnire cu designerul - vizita virtuala in camera copilului prin platforma Zoom.


Vizitam virtual spatiul impreuna si discutam timp de 30 minute idei despre acesta, despre ce iti doresti sa schimbi sau sa imbunatatesti la camera, despre tema aleasa si culori  - designerul vine cu propuneri si sugestii in cadrul discutiei.


Prezentare: In urma discutiei in termen de 3 zile vei primi un Plan la scara cu amenajarea facuta si un Mood Board cu sugestii de produse din magazinul Bunny Boo, creat pe baza dorintelor si nevoilor tale.

Iti va ramane doar sa asezi decorul camerei celui mic cu idei si produse alese special pentru spatiul lui!

Pret serviciu: 1400 lei care este rambursabil: 700 lei atunci cand achizitionezi produse in valoare de 5000 lei intr-o singura tranzactie, sau valoarea sa intreaga de 1400 lei cand achizitionezi produse in valoare de 10000 lei intr-o singura tranzactie.

PROGRAMEAZA O INTALNIRE


Design interior Bunny Boo varianta 2

Video-consultanta cu designerul + Mood Board cu recomandari produse Bunny Boo creat de echipa AIO + Plan la scara cu amenajarea facuta + Proiect 2d si 3d schematic pentru mobilierul propus.
Este suficient sa ne trimiti un plan al camerei si sa programezi o intalnire cu designerul - vizita virtuala in camera copilului prin platforma Zoom.


Vizitam virtual spatiul impreuna si discutam timp de 30 minute idei despre acesta, despre ce iti doresti sa schimbi sau sa imbunatatesti la camera, despre tema aleasa si designul intregii camere de la culori ale peretilor la draperii si mobila, toate detaliile astfel incat totul sa iasa perfect, asa cum ti-ai imaginat - designerul vine cu propuneri si sugestii.


Prezentare: In urma discutiei in termen de 7-10 zile vei primi un Plan la scara cu amenajarea facuta, un Mood Board cu sugestii de produse din magazinul Bunny Boo, propuneri de culori, propunere de mobilare custom, Planuri 2D cu detalierea mobilierului pentru executie si 3D schematic cu mobilierul propus, creat pe baza dorintelor si nevoilor tale.


Micutul tau va avea astfel o camera de poveste, creata cu ajutorul imaginatiei si a produselor premium care se bazeaza in intregime pe nevoile voastre.


Pret serviciu: 2500 lei care este partial rambursabil: jumatate din suma, 1250 lei atunci cand achizitionezi produse in valoare de 10000 lei intr-o singura tranzactie.


Pentru mai multe informatii sI pentru a face o programare:

PROGRAMEAZA O INTALNIRE


Make it a room they will remember forever!