You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
 • Coșul este gol!

Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare de 280 RON. Comenzile plasate de luni-vineri inainte de ora 14 se expediaza in aceeasi zi.

Bunny Boo - Magazin online pentru copii

 • Coșul este gol!

Returnări
Retur


Daca un produs achizitionat nu te multumeste pe deplin ai posibilitatea sa il returnezi in 14 zile calendaristice de la primirea comenzii.


 1. Completează formularul de mai jos.

 2. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.

 3. Daca vrei sa returnezi mai multe produse este necesar sa completezi un formular de retur pentru fiecare produs in parte.


Dupa completarea formularului, un operator Bunny Boo te va contacta in cel mai scurt timp posibil pentru confirmarea returului si iti va trimite instructiuni pentru realizarea acestuia.

Dupa verificarea produsului returnat, daca acesta indeplineste conditiile de retur se va proceda la schimbul produsului sau restituirea contravalorii acestuia, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului returnat.

Suma aferenta returului va fi rambursata prin virament bancar. Rambursarile vor reprezenta pretul platit de cumparator, excluzand costurile de transport (cu exceptia articolelor defecte).

Cheltuilele de transport in vederea returului vor fi suportate de catre client iar livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de acesta.


Conditiile generale pentru returul produselor vandute de Bunny Boo:

 • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
 • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
 • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
 • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
 • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
 • In cazul in care la livrare se constata ca produsul este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, se poate cere inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii produsului. In acest scop, trebuie sa notifici in scris Bunny Boo, prin email office@bunnyboo.ro in termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Daca nu este posibila inlocuirea produsului cu unul conform, se va restitui contravaloarea acestuia.  Dacă aveţi o problemă cu un produs comandat de la noi, care nu a fost rezolvată de către Departamentul Tehnic sau de către Departamentul Vanzări, aveți posibilitatea de a returna produsul. Primul pas este completarea acestui formular de returnare.

  Acest formular trebuie să fie completat în întregime, și vă vom răspunde prin e-mail sau telefon în termen de 3 zile lucrătoare cu instrucțiunile de returnare.

  Informaţii despre comandă
  Informaţii despre produs și motivul de returnare
  Captcha