You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
  • Coșul este gol!

Livrare gratuita pentru comenzi cu valoare de 280 RON. Comenzile plasate de luni-vineri inainte de ora 14 se expediaza in aceeasi zi.

Bunny Boo - Magazin online pentru copii

  • Coșul este gol!

Set de joaca Rainbow Brown Sugar

1084 LEI
  • Cod produs: ww128
  • Disponibilitate: Pre-Comandă

Setul de divertisment Wigiwama nu numai că încurajează copiii să-și folosească imaginația, ci îi educă și despre cum să gândească creativ. Structura modulului permite crearea de variații infinite ale aspectului: un scaun sau o masă, un fort de joacă sau o mică cabină!  Produsul este fabricat din catifea de catifea largă de înaltă calitate certificată OEKO-TEX® și GRS®, care este produs din sticle PET reciclate. Țesătura contribuie la siguranța ridicată și eficientă a produselor pentru copii și oferă senzații tactile de neuitat micuțului său proprietar datorită texturii sale luxoase.

Structura modulului permite crearea de variații infinite ale aspectului: un scaun sau o masă, un fort de joacă sau o mică cabină!  Produsul este fabricat din catifea de catifea largă de înaltă calitate certificată OEKO-TEX® și GRS®, care este produs din sticle PET reciclate. Țesătura contribuie la siguranța ridicată și eficientă a produselor pentru copii și oferă senzații tactile de neuitat micuțului său proprietar datorită texturii sale luxoase. Exterior: velur larg certificat OEKO-TEX® și GRS® produs din sticle PET reciclate 

 Interior: spumă poliuretanică certificată ISO. Densitatea ridicată a materialului sporește calitatea confortului 

 Dimensiune: Lungime 75 cm / Latime 49 cm / Inaltime 37 cm 

 Nu-ți face griji — îl poți spăla în mașina de spălat, husa este detașabila și o poți spăla ori de câte ori e nevoie


Termen de livrare: 2-3 saptamani

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun